Kisszolosi_Szantho_Beata

Kisszőlősi Szánthó Beáta

szervezetfejlesztő, tréner, coach
Elkötelezett képviselője a pozitív pszichológiai eszköztár gyakorlati alkalmazásának. Több, mint 15 éves tanácsadói, tréneri pályafutása során számos szektorban (banki, állami, telekommunikációs, SSC…) szerzett tréneri, vezetői coach és szervezetfejlesztői tapasztalatot. A Positive Attitude Consulting Kft. alapító ügyvezetője, akinek küldetése az akadémiai tudás mindennapi alkalmazása az üzleti életben, az ifjúságnevelésben és a közösségfejlesztésben egyaránt.

Előadás:
Túl a Gantt diagramon – Projekt, Emberek közössége, Pozitív kultúra
Miként lehet egy nemzetközi, kezdetekben nagy ellenállással indult, nagyléptékű projektet szerethetővé alakítani? Előadásunkban egy olyan “üzleti transzformációs” projektet mutatunk be, amelyet az üzleti felhasználók, a projekt tagok, a szponzorok is kiemelnek a vállalat projektjei közül, egyedi munkakultúrája miatt. Azon túlmenően, hogy időben valósították meg a projekt célokat, a projektben olyan emberi légkört alakítottunk ki, amelyben számítottak a projektben dolgozó szakértők, mindenki egyénként, teljes emberként is fontosnak érezhette magát, továbbá valódi közösség tagjaként élhette meg a sikereket, kihívásokat.
Rövid előadásunkban bemutatjuk a főbb pozitív kultúrafejlesztési mérföldköveket és azokat az eszközöket, akciókat, technikákat melyekkel energizáltuk és pozitívan alakítottuk a projekt kultúráját.